Moevie.nl logo
Duidelijk geen verstand van Bond
Ik ben het dus niet eens met deze review. In mijn ogen is Bond een genre op zich. Het is inderdaad dom, maar dat weet je al van te voren. Het plot is ook al jaren hetzelfde. Wat in mijn ogen een goede Bond film maakt is plenty actie, toffe gadgets en vrouwen ;-) Dit zit allemaal in deze film, wat mij betreft dus prima Bond film.

Toch is het niets
Zelfs als we deze film binnen zijn genre beoordelen dan is de film over the top en duurt hij veel te lang, de actie verveelt heel snel. Bovendien nog een leuk detail: Madonna kreeg een gouden Raspberry vanwege de slechste bijrol.
T

IK nog nooit zo een ongeloofwaardige flut flim moeten aanschouwen!
The Matrix Reloaded, Reloaded ja ja...

Ik heb de film gezien en na één vechtscene heb je meteen de rest van de film ook wel gezien.

Voor mij is met afstand het absolute dieptepunt de snelweg scene, de overdosis ongeloofwaardigheid die daarin met bakken tegelijk van het doek af dendert is echt veel te veel om de film ook nog maar enigzins origineel te kunnen noemen. Na drie kwart van de film overleefd te hebben wordt er eindelijk op de climax aan gewerkt. Compleet met het nogmaals laten zien van de openingscene. Waarna het einde zich als de meest onverwachte naargeestige cynische grap meester maakt van het ongeloof van de bezoekers.

Het is niet te geloven dat de verdorven personen die dit zieke verhaal hebben bedacht, het voor elkaar hebben gekregen om zo'n reclame campagne over het publiek te storten, Je verwacht een hele spectaculaire film maar de overdosis spektakel is echt te veel.

Reactie
Ik heb de reactie van Voeder Beatle even hier opgenomen om te laten zien hoe ik reacties eigenlijk liever niet zou zien.

Ik ben het opzich eens met Voeder dat de film te veel actie momenten bevat en dat dit saai is.

Waar ik mij meer aan stoor is het schrijven over "verdorven personen die dit zieke verhaal hebben bedacht". Een nogal boude uitspraak waarbij niet wordt gefundeerd waarom het verhaal ziek is en de personen zo verdorven.

Als je een reactie plaats, maak er dan geen emotionele 'rant' van maar probeer er even iets van te maken en zorg astublieft voor een duidelijke onderbouwing / motivatie.

De webmaster.

Relaxte scene
Dat Ben aankomt in Vegas en zijn koffer opendoet: alleen drank. Dat hij ´Nurse´ roept aan dat tafeltje in de mall en vervolgens schrikt als de serveerster aan zijn tafeltje komt.

Heb deze film ontelbare keren gezien (waarvan eens drie keer in 1 nacht onder het genot van een vodka) en blijf me verbazen dat hij op een gegeven moment in de supermarkt duidelijk doelbewust de smirinoff voorbij loopt.

Page 1 of 6. « Volgende Laatste «»